Angajari videochat Bucuresti


0742 763 763

Angajari videochat Bucuresti


0742 763 763

Activitatea de videochat functioneaza cu un program bine delimitat, ca orice alt job normal

Programul standard pentru orice model de videochat este de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana, beneficiind bineinteles de concediu si de toate drepturile legale ale unui job normal.

Vor fi trei ture, iar de la saptamana la saptamana iti vei alege intervalul orar care te va avantaja cel mai mult, comunicand bineinteles si cu celelate modele KAM si echipei.

Exista bonusuri suplimentare pentru zilele de weekend sau pentru orele muncite peste program, bonusuri care vor fi detaliate la interviu.

Angajandu-te la KAM Studio videochat Bucuresti este ca si cand ti-ai schimba viata la 180 grade, dandu-ti singura posibilitatea sa:

stralucesti

sa fii libera

sa fii independenta financiar!

Sa nu-ti spuna nimeni ce sa faci!
Cand sa faci!
Si cum sa faci!

WhatsApp 0742 763 763

Oferta de angajare videochat Bucuresti

Programeaza o intalnire cu un consultant al studioului KAM si vei face primul pas catre o cariera asa cum nici n-ai visat!


Bonus de angajare
200$

Vrei mai mult de la viata? Iti doresti un job frumos si sa lucrezi alaturi de o echipa profesionista, vino sa ne cunoastem! Iti oferim in prima luna alaturi de KAM Studio un bonus de bun venit in echipa noastra de 200$.Bonus de fidelitate
500$

Este un bonus pentru modelele de videochat care chiar isi doresc sa lucreze alaturi de studioul KAM. Oferim un bonus de fidelitate de 500 $ dupa primul an alaturi de echipa noastra este modul nostru de ati multumi ca esti cu noi.3000 lei
Salariu Garantat

Stim ca inceputurile sunt grele, dar KAM - studio videochat Bucuresti, este alaturi de tine. Daca esti model de videochat incepator iti oferim un venit minim garantat in prima luna, astfel vei sti exact care vor fi castigurile tale de la inceput.Pachet "Beauty"

KAM Studio iti ofera un pachet de infrumusetare dupa primele 3 luni de colaborare, poti opta pentru o procedura de augmentare buze, abonamente la cosmetica sau sedinte de spa. Te vei simti ca o regina si vei fi mult mai increzatoare in puterile tale.Comisioane
progresive

KAM Studio motiveaza performanta in videochat prin comisioane atractive. Vino la un interviu si iti vom arata grila noastra de comisioane, castigurile in videochat vor creste in fiecare luna alaturi de noi.


WhatsApp 0742 763 763

KAM - Studio Videochat Bucuresti

Studioul KAM iti va oferi tot suportul necesar. Vei avea un trainer permanent care iti va urmari constant activitatea si va interveni de cate ori este necesar si de cate ori tu ii vei solicita ajutorul.

In prima saptamana de activitate vei lucra cu un admin cu experienta, astfel incat sa iti poti forma mai usor stilul si sa pornesti din start cu o viziune clara asupra activitatii de videochat.

In cadrul studio-ului KAM vei gasi echipa de care ai nevoie pentru a evolua, pentru a-ti forma o cariera si, cel mai important, pentru a obtine INDEPENDENTA FINANCIARA !

WhatsApp 0742 763 763

Hai in echipa noastra si vei fi fericita, implinita, libera!

Vei fi cu adevarat femeie!

Ce este femeia?

Femeia este surpriza vietii, a 7-a minune a lumii, trandafirul ceresc pe pamant, este al cincilea anotimp, este cea care da insemnatate unei zile monotone, singura care are puterea de a orienta mai la nord sau mai sud viata oricarui barbat din viata sa.

Femeia moderna doreste sa-si depaseasca limitele, sa egaleze barbatul sau chiar sa-l depaseasca, insa cel mai important, sa nu depinda de el din punct de vedere financiar.

In Romania sa gasesti insa un job cu adevarat profitabil nu este cea mai usoara varianta.

Mai mult de atat, un job unde:

sa te simti apreciata

sa castigi pe masura nevoilor

sa ti se ofere un statut financiar ridicat

sa-ti faci singura programul

sa poti incasa zilnic banii

mereu onorariile zilnice sa aiba minim trei zero-uri

Crezi ca poti gasi un astfel de job?

Raspunsul nostru este: “DA!!!”

KAMStudio este ceea ce cauti!

Programeaza o intalnire cu un consultant al studioului KAM si vei face primul pas catre o cariera asa cum nici n-ai visat!

We KAM Studio