Videochat Bucuresti


0742 763 763

Videochat Bucuresti


0742 763 763

Videochatul este activitatea intreprinsa in mediul online, prin intermediul unei camere web, avand in cadru minim doi membri, de cele mai multe ori, de sex opus.

Mai precis, este vorba de un dialog de cele mai multe ori amplu, in care una dintre cele doua persoane simte nevoia de comunicare, de dragoste, de impartasire a dorintelor si gaseste astfel alinare la cealalta persoana din spatele camerei.

WhatsApp 0742 763 763

KAM - Studio Videochat Bucuresti

Astfel, membrii din cadrul industriei adult de cele mai multe ori sunt fideli domeniului, insa intotdeauna nutresc catre o companie feminina tot mai buna si care sa le indeplineasca cat mai bine dorintele, chiar daca totul se rezuma la stadiul de online.

Videochatul presupune dorinta acerba de cunoastere si de descoperire a celuilalt, ajutandu-te indirect sa te debarasezi de viata cotidiana, de stresul de la birou sau chiar de tensiunile din cuplu.

WhatsApp 0742 763 763

Care este castigul unui model de videochat?

Programeaza o intalnire cu un consultant al studioului KAM si vei face primul pas catre o cariera asa cum nici n-ai visat!

Poti castiga 1.000$ din prima luna, poti castiga 3.000 $ din a doua luna, dupa ce te-ai familiarizat deja cu activitatea online sau chiar poti ajunge sa castigi mult mai mult de atat, pana chiar la

10 000$ onorariu net, pe luna.

Acestea sunt niste castiguri minime pe care orice model de videochat le poate obtine, alocand timpul minim obligatoriu activitatii in care este angajat.

In functie de abilitatile fiecaruia, ca in orice alt domeniu, unii dintre noi pot fi mai ageri, iar altii mai putin, avand un proces mai lent de invatare si de acomodare cu noul job.

Ca sa incepi cu dreptul aceasta activitate, limba engleza iti va fi de mare ajutor. De obicei, majoritatea modelelor aleg sa restrictioneze accesul romanilor la profilele lor, pentru a-si asigura o confidentialitate mult mai sigura, astfel singura limba vorbita majoritar ramane limba engleza. Este necesar sa fie stapanita engleza la nivel conversational, limitandu-ne la expresiile cele mai uzuale. Daca nu poti intretine un dialog, nu te speria insa, iti vom oferi sprijn si te vom trainui astfel incat dupa aproximativ o luna sa poti merge in aceeiasi directie cu majoritatea colegelor.

Trebuie sa ai o fire cat mai dezinvolta si sa fii cat mai comunicativa, pentru a putea dezvolta astfel dialogul si a putea cuceri cat mai bine, partenerul de discutie, membrul comunitatii de videochat.

Indiferent de metoda folosita si de abilitatile avute, castigurile modelului de videochat este direct influentat de timpul petrecut online.

Modelul de videochat trebuie sa fie o persoana implicata, dedicata si rabdatoare.

Trebuie sa-si cunosca foarte bine puterea de seductie si sa o foloseasca la superlativ cu persoana aflata in spatele camerei. Seductia emotionala este amprenta de baza si cheia succesului in domeniul videochatului

We KAM Studio