KAM Studio Videochat Bucuresti


0742 763 763

KAM Studio Videochat Bucuresti


0742 763 763


WhatsApp 0742 763 763

Ti-ai imaginat vreodata ce ai face daca ai castiga lunar minim 5.000 $?

Dar daca ai castiga 10.000 $?

Putine sunt job-urile cu adevarat bine platite, insa sa poti macar visa la asemenea sume, pare de cele mai multe ori, imposibil.

Ei bine, nu si la noi.

Noi suntem KAM Studio, singurul studio de videochat din Romania unde tu, ca femeie, tu ca model de videochat esti fericita si implinita!

KAM Studio videochat Bucuresti a fost infiintat pentru a aduce un plus de valoare in industria adult, valorificand si dezvoltand cu adevarat potentialul unei femei. Situat in centrul orasului Bucuresti, studioul KAM este un studio de videochat din Romania cu adevarat luxuriant, dotat cu camere de lux, mari si luminoase, mobilier elegant, precum si aparatura ultra performanta, calculatoare si camere web de ultima generatie.

Doar la KAM Studio poti fi cu adevarat fericita! Libera! Independenta!

KAM Studio lucreaza exclusiv cu femei cu varste cuprinse intre 18 si 35 ani. Nu exista alte criterii de diferentiere in ceea ce priveste aspectul fizic. In cazuri exceptionale, daca existe cereri din partea doamnelor de peste 35 ani, se va realiza interviul si se va discuta personalizat. In urma experientei noastre, media de varsta este cea mentionata.

WhatsApp 0742 763 763

Limba engleza va fi cea vorbita constant, fiind o activitate care se desfasoara exclusiv cu membri internationali, astfel ar fi recomandat ca viitoarele modele sa stapaneasca aceasta limba minim la nivel conversational.

Totusi, in cazul in care nu cunosti deloc limba engleza, insa iti doresti o cariera in videochat, te asteptam in cadrul echipei noastre, unde vom avea grija de tine si te vom trainui constant astfel incat, dupa maxim o luna, iti vei insusi extrem de bine toate notiunile necesare.

We KAM Studio